Ege Üniversitesinde Atık Yönetimine Sloganlı Farkındalık

5 Mart 2018

Yarışmanın en iyi sloganı “Doğanın hemşiresi sensin, ona bakmaya ne dersin?” oldu

İZMİR (Ege Ajans)- Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Tehlikeli Atık Birimi Alt Komisyonu tarafından  “Atık Yönetimi” ile ilgili farkındalığı arttırmak amacıyla slogan yarışması düzenlendi.

Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi öğrencileri özgün nitelikte sloganlarla yarışmaya katıldı. Jüri tarafından yapılan değerlendirmede yarışmada birincilik ödülünü, “Doğanın hemşiresi sensin, ona bakmaya ne dersin?” sloganıyla Hilal Akgöz kazandı.

İkincilik ödüllerini ise “Atık deyip geçmeyin, dünyadan vazgeçmeyin” sloganıyla Dudu Uysal ve “Geri dönüşümü muhteşem olacak!” sloganıyla Esra Erdoğan paylaştı. Yarışmada üçüncülük ödülün sahibi ise, “Dünyanın insanlara isyanı: Yaşlandım artık toplayamıyorum” sloganıyla Abdulkadir Taşdemir oldu.

Yarışmada hazırladığı sloganla dereceye girecek olan ilk üç öğrenciye ödül olarak; 2017-2018 eğitim-öğretim yılında Hemşirelik Fakültesi tarafından düzenlenmesi planlanan kurs/eğitim programlarından bir tanesine ücretsiz olarak katılacak. Dereceye giren sloganlar fakülte tarafından atık yönetiminin farkındalığını sağlamak amacıyla fakülte binasında sergilenecek.